Snel en gemakkelijk online met onze Website ontwikkeling?

Een website is de eerste presentatie van uw bedrijf. Een goede indruk vraagt daarom ook om een professioneel product.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Een goede eerste indruk op klanten kan een groot verschil maken. Is uw website niet op orde, dan zou de klant kunnen afschrikken. Wij nemen geen genoegen met minder en levert enkel producten van hoge kwaliteit af, wat uw bedrijf het beste vooruit helpt. 

Wij houden van websites met een goed en duidelijk design.

Ontzorgen van het proces

Bij ons staat het ontzorgen van het laten maken van uw website centraal. Vanaf het allereerste concept tot aan de uiteindelijke lancering en verder, wij zijn uw betrouwbare partner in elke stap van het proces. Zelfs na de ontwikkeling blijven wij voor u klaarstaan, met professionele ondersteuning voor eventuele aanpassingen en het noodzakelijke onderhoud.

Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om uw online aanwezigheid soepel en probleemloos te laten verlopen.

Webdesign.

Wij creëren aantrekkelijke en functionele websites en webshops. Of u nu op zoek bent naar een volledige ontwikkeling of alleen een ontwerp, ons team van experts staat klaar om samen met u uw online aanwezigheid te verbeteren. 

Samen met u kunnen wij het perfecte ontwerp voor uw concept ontwikkelen. 

Website ontwikkeling.

Wij maken een professionele website die goed toegankelijk is op alle apparaten, of het nu gaat om smartphones, tablets of laptops. Tijdens het ontwikkelproces zorgen wij ervoor dat jouw website volledig responsive is en zich aanpast aan elk schermformaat voor een optimale gebruikerservaring.

Wij weten dat mobiele apparaten de meest gebruikte apparaten zijn om websites te bezoeken. Daarom ligt onze focus tijdens de ontwikkeling op de mobiele weergave van de website. Door ons te richten op een uitstekende mobiele weergave, zorgen wij ervoor dat meer dan de helft van de klanten die jouw website bezoeken op hun telefoon, een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring hebben.

Hosting.

Bij AtSea Design & Media zorgen wij voor de beste performance hosting voor uw website of webshop. Door te kiezen voor onze hosting, kunt u profiteren van de voordelen van snelheid en stabiliteit. Wij hebben een jarenlange ervaring en bieden geweldige support aan al onze klanten. Onze experts staan klaar om u te helpen bij eventuele storingen. Zit u momenteel bij een andere hosting provider? Geen probleem, wij bieden waar mogelijk een verhuisservice aan.

Onze hosting is altijd schaalbaar, waardoor u zorgeloos kunt groeien met uw bedrijf. Daarnaast bieden wij ook een reseller programma aan. Bent u een website ontwikkelaar en wilt u geen gedoe met hosting en alle bijkomende hoofdpijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Kies voor AtSea Design & Media en focus op waar u goed in bent, wij doen de rest.

Een website is nooit klaar.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw website goed te onderhouden.
Net als uw auto heeft uw website regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren.
Met de steeds groeiende technologieën en beveiligingsopties is het essentieel om uw website technisch up-to-date te houden.

Wij zien het onderhouden van uw website als de APK van uw auto. Zonder regelmatig onderhoud kan uw website in kwaliteit achteruitgaan en uiteindelijk zelfs helemaal uitvallen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf en de gebruikerservaring van uw klanten.

Bij ons nemen we het technisch onderhoud van uw website graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw website regelmatig wordt gecontroleerd en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal blijft functioneren. Dankzij onze 24/7 monitoring kunnen wij snel reageren op eventuele problemen en deze snel oplossen.

Als u uw website door ons laat onderhouden, kunt u erop vertrouwen dat deze altijd in goede handen is. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische problemen of storingen. En als er toch iets misgaat, staan wij altijd voor u klaar, zelfs buiten kantooruren. En het beste van alles is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor het oplossen van storingen buiten kantooruren.

Kortom, bij AtSea Design & Media nemen we uw website beheer serieus en zorgen we ervoor dat uw website altijd up-to-date en goed onderhouden is. Zo kunt u zich richten op wat u het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat uw website altijd soepel blijft draaie

1. Opzet.

Samen met jou onderzoeken we de doelen die je met de website wilt bereiken. Deze doelen vormen de basis voor zowel het ontwerp als de functionaliteit van de website. Daarnaast brengen we gezamenlijk de customer journey in kaart die bezoekers doorlopen voor, tijdens en na hun bezoek aan de website. Dit proces omvat ook het oprichten van een projectteam waarin we samenwerken aan de realisatie van jouw visie.

2. Design.

We beginnen met het opstellen van een realistische offerte en een tijdlijn, waarna we een eerste ontwerpvoorstel creëren. Dit ontwerp wordt uitvoerig besproken binnen ons samenwerkende projectteam, waar voldoende ruimte is voor aanpassingen en verbeteringen. Na goedkeuring gaan we over tot de ontwikkeling van de website en de productie van eventuele benodigde video- en fotografie-elementen, indien van toepassing.

3. Oplevering.

Zodra de website voltooid en goedgekeurd is, leveren we deze op. De website wordt geïnstalleerd op jullie domein en de definitieve teksten en content worden geplaatst. Als je zelf wijzigingen wilt kunnen doorvoeren, ontvang je gedetailleerde instructies en begeleiding om dat mogelijk te maken.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Hosting & Support.

Webhosting is een essentiële dienst die websites toegankelijk maakt op het internet, waarbij servers de webpagina’s opslaan en beschikbaar stellen voor gebruikers over de hele wereld. 

Relatiegeschenken.

Relatieartikelen, zoals gepersonaliseerde geschenken en promotionele producten, bieden bedrijven een effectieve manier om klantloyaliteit op te bouwen en merkherkenbaarheid te vergroten. 

Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken is een effectieve manier om het professionele imago van een bedrijf te versterken, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid onder medewerkers. 

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱