Professionele Website Ontwikkeling Makkelijk, snel en betrouwbaar

Een website is uw visitekaartje online. Het is daarom uitermate belangrijk dat u een website heeft die er professioneel uitziet.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Tegenwoordig is een website de manier om uw bedrijf aan uw klanten te presenteren. Zorg er dus voor dat deze een fantastische uitstraling heeft.

Zowel bij het creëren van een compleet nieuwe website, als het herontwerpen van een al bestaande website, wij zorgen ervoor dat u snel voorzien bent van een website met een moderne look.

Alles wat u zoekt.

Services

Bij een professionele website gaat het om meer dan alleen de website zelf. Hieronder ziet u de services die wij aanbieden, om te zorgen dat uw website bekend, modern en stabiel blijft.

Eenvoudig

De website die wij aan u leveren zal voor u eenvoudig te gebruiken en voor uw klanten makkelijk te navigeren zijn.

Promoting

Het is belangrijk uw website te promoten. Zie 'Social Media Marketing'om meer te leren over hoe wij u helpen bij het promoten van uw website.

SSL

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. Dit is een protocol voor het creëren van versleutelde verbindingen tussen webserver en internetbrowser.

Up-to-date

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf zijn, zoals nieuwe producten of nieuws over een opkomend evenement, kan u dit via uw site aan uw publiek laten weten.

AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese wet betreft de bescherming van online persoonsgegevens. Uw website zal aan de eisen van deze wet moeten voldoen, waar wij voor zorgen.

SEO

SEO staat voor 'Search Engine Optimisation'. Dit betekent dat wanneer mensen in een zoekmachine naar uw bedrijf zoeken, deze snel en gemakkelijk te vinden is.

Branding

Uw brand is het eerste wat mensen van uw bedrijf zien. Door middel van branding gaat uw bedrijf opvallen met een unieke stijl. Zie 'Grafische Ontwikkeling' om hier meer over te leren.

Hosting

Wij zorgen zelf voor het hosten van uw website, waardoor wij kunnen garanderen dat uw website altijd stabiel is.
AtSea Hosting

Ondersteuning

Het is altijd een mogelijkheid dat er iets mis kan gaan met uw website. Wij blijven u ondersteunen door middel van trouble-shooting en het oplossen van problemen wanneer nodig.

Wij staan klaar voor u

De partner als het gaat om websites


Wij werken met

Heeft u vragen?

Hiernaast ziet u een aantal veel voorkomende vragen van onze klanten. Hopelijk kunnen deze ook eventuele vragen van u beantwoorden.

Als u verder nog vragen heeft, over onze services, ons werkproces of iets anders, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een domein of hosting, bent u bij ons aan het goede adres. Als u meer vragen heeft, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.
Wij rekenen nooit onverwachte extra kosten. Alles wat door ons geleverd wordt en de kosten van dezen zal altijd voorafgaand aan het proces met u besproken worden.
Als u problemen ervaart met een door ons geleverd product kunt u altijd contact met ons opnemen via support@atseamedia.nl.
Indien u zelf uw website wilt beheren is dit mogelijk bij ons. Wanneer u echter geen tijd heeft om dit zelf te doen, zijn wij uiteraard bereid dit voor u te doen.

Bent u geïnteresseerd?

Waarom wachten? Start nu!

Start nu