Website laten maken in Katwijk

Webhosting is essentieel voor het online beschikbaar maken van jouw website

Waarom een nieuwe website laten maken?

Een goede eerste indruk op klanten kan een groot verschil maken. Is uw website niet op orde, dan zou de klant kunnen afschrikken.
Wij nemen geen genoegen met minder en levert enkel producten van hoge kwaliteit af, wat uw bedrijf het beste vooruit helpt.
Wij houden van websites met een goed en duidelijk design.

1. Opzet

Samen met jou onderzoeken we de doelen die je met de website wilt bereiken. Deze doelen vormen de basis voor zowel het ontwerp als de functionaliteit van de website. Daarnaast brengen we gezamenlijk de customer journey in kaart die bezoekers doorlopen voor, tijdens en na hun bezoek aan de website. Dit proces omvat ook het oprichten van een projectteam waarin we samenwerken aan de realisatie van jouw visie.

2. Design

We beginnen met het opstellen van een realistische offerte en een tijdlijn, waarna we een eerste ontwerpvoorstel creëren. Dit ontwerp wordt uitvoerig besproken binnen ons samenwerkende projectteam, waar voldoende ruimte is voor aanpassingen en verbeteringen. Na goedkeuring gaan we over tot de ontwikkeling van de website en de productie van eventuele benodigde video- en fotografie-elementen, indien van toepassing.

3. Oplevering

Zodra de website voltooid en goedgekeurd is, leveren we deze op. De website wordt geïnstalleerd op jullie domein en de definitieve teksten en content worden geplaatst. Als je zelf wijzigingen wilt kunnen doorvoeren, ontvang je gedetailleerde instructies en begeleiding om dat mogelijk te maken.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Hosting & Support.

Webhosting is een essentiële dienst die websites toegankelijk maakt op het internet, waarbij servers de webpagina’s opslaan en beschikbaar stellen voor gebruikers over de hele wereld. 

Relatiegeschenken.

Relatieartikelen, zoals gepersonaliseerde geschenken en promotionele producten, bieden bedrijven een effectieve manier om klantloyaliteit op te bouwen en merkherkenbaarheid te vergroten. 

Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken is een effectieve manier om het professionele imago van een bedrijf te versterken, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid onder medewerkers. 

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2023 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱