Vormgeving
Een goede branding zowel offline als online!

Uw merk wilt u altijd goed voor de dag brengen, zowel online als offline. Bij AtSea regelen wij uw branding van de grond af.

Wij staan klaar om jouw organisatie te begeleiden bij het analyseren, vernieuwen, of volledig herdefiniëren van haar strategie, identiteit en positionering. Met behulp van een duidelijk stappenplan nemen we je mee van de initiële brainstormsessie tot aan de oplevering van jouw frisse huisstijl, logo en unieke stemgeluid. Dit alles wordt nauwkeurig gedocumenteerd in een heldere brand manual. Indien gewenst, kunnen we deze elementen ook naadloos overbrengen naar een nieuwe website, bedrijfsfilm of online campagne.

Merk strategie.

Een merkstrategie bepaalt het succes van je bedrijf, want je strategie vormt de basis van alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Een goede merkstrategie is een mix van marketing en psychologie.

Aan de ene kant gaat het om het bekend maken van je merk en de bijbehorende unieke eigenschappen. Aan de andere kant speelt je merkstrategie in op het denken van je doelgroep. Pak je dat goed aan, dan gaan mensen zich verbonden voelen met je merk.

Huistijl ontwikkeling.

Een huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf, merk of organisatie. Het is eigenlijk de gehele presentatie van je bedrijf die bestaat uit verschillende grafische elementen zoals een logo, de kleurstelling lettertype, stijl van fotografie etc.

Een huisstijl kun je zo ver uitbreiden als jezelf wilt. Om er voor te zorgen dat de huisstijl juist toegepast kan worden maken wij voor onze klanten een huisstijl handboek. Hierin staan alle verschillende uitingen omschreven en hoe je ze mag gebruiken.

1. Kennismaking.

Ons doel is om het verhaal van jouw organisatie te communiceren naar jouw klanten en stakeholders. Daarom investeren we aanzienlijk in een diepgaand onderzoek van jullie vakgebied. We werpen tevens een grondige blik op jullie concurrenten om te ontdekken hoe jullie zich kunnen onderscheiden in deze context. Met behulp van brainstormsessies en strategische bijeenkomsten ontwikkelen we kernwaarden en uitgangspunten, gebaseerd op robuuste wetenschappelijke modellen.

2. Design.

Wij definiëren de strategie en stellen een projectteam samen, bestaande uit zowel onze eigen teamleden als die van jouw organisatie. Vervolgens vertalen we alles in diverse varianten, die we binnen het projectteam evalueren aan de hand van de vooraf gestelde richtlijnen. Samen nemen we besluiten en werken we gestaag toe naar het uiteindelijke doel.

3. Oplevering.

Op dit punt in het projectproces presenteren we doorgaans het eindresultaat aan belangrijke stakeholders, zoals de directie of het bestuur. Eventuele feedback kan worden geïntegreerd, en alle vooraf vastgestelde opleveringen worden voltooid. We zorgen ervoor dat alle elementen overzichtelijk worden gedocumenteerd in een brand manual voor jouw gemak.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Hosting & Support.

Webhosting is een essentiële dienst die websites toegankelijk maakt op het internet, waarbij servers de webpagina’s opslaan en beschikbaar stellen voor gebruikers over de hele wereld. 

Relatiegeschenken.

Relatieartikelen, zoals gepersonaliseerde geschenken en promotionele producten, bieden bedrijven een effectieve manier om klantloyaliteit op te bouwen en merkherkenbaarheid te vergroten. 

Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken is een effectieve manier om het professionele imago van een bedrijf te versterken, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid onder medewerkers. 

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱