Social Media Meer bereik → Meer verkoop

Het communicatiemiddel van de moderne wereld is social media. Zij het Facebook, Instagram of LinkedIn, het is belangrijk om uw bedrijf hier zichtbaar en vindbaar te maken. Wij helpen u met het promoten van uw bedrijf, om uw bereik en uw verkoop te vergroten.

Check your email

We sent you an email with a link to get started. You’ll be in your account in no time.

Social Media

Waarom Social Media essentieel is voor uw bedrijf

Door uw bedrijf te adverteren op social media kunt u op een kost efficiente manier legio positieve effecten verwachten.

Vergroot uw merkbekendheid

Op social media kunt u een breder vlak van consumenten bereiken. Iedereen die uw berichten liket of deelt verspreidt uw pagina naar zijn of haar eigen contacten. Zo groeit uw naamsbekendheid exponentieel.

Verhoog websiteverkeer

Normaliter zijn de klanten die uw bedrijf opzoeken al bekend met uw bedrijf. Zij zoeken met dezelfde trefwoorden en zullen steeds uw website vinden. Door gebruk te maken van social media kunt u uw bereik ook naar nieuwe klanten uitbreiden.

Verbeter sales

Door het wekken van interesse voor uw bedrijf en het aantrekken van nieuwe mensen, groeit uw klantenkring. Het groeien van uw klantenkring heeft een direct positief effect op uw verkoop. Zo draagt social media bij aan uw verkoopcijfers.

Online reputatiemanagement

Tegenwoordig is het menselijke aspect van een bedrijf van groot belang voor haar populariteit. Wanneer uw bedrijf zich presenteert als een groep mensen, niet een enkele corporatie, draagt dit bij aan uw reputatie. Verder kan u ook directe input krijgen over wat mensen van u willen en hoe u gezien wordt.

Merkloyaliteit en klanttevredenheid

Het menselijke aspect van uw bedrijf draagt niet alleen bij aan uw reputatie, maar ook aan de tevredenheid en loyaliteit van uw klanten. Iedere keer dat er door uw bedrijf persoonlijk wordt gereageerd op een klant draagt dit hier aan toe. Het bestaan van direct contact tussen klant en bedrijf versterkt de band tussen de twee.

Gericht adverteren

Door op social media reclame te maken voor uw bedrijf kunt u doelgericht adverteren. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep over u hoort. Door gebruik te maken van trefwoorden waar zij op zoeken, of samen te werken met invloedrijke personen kunt u effectief en efficient adverteren.

Ons social media plan

Hoewel de exacte benodigheden verschillen per klant, kunt u hier een basisoverzicht zien, over wat voor ieder bedrijf van belang is, bij het opzetten van het social media plan.

Uw social media in 3 stappen

Om uw bedrijf zichtbaar te maken zijn er voorafgaand aan dit proces 3 zaken van belang, voordat we daadwerkelijk kunnen beginnen.

Hiernaast ziet u de drie stappen, die nodig zijn om samen met u uw bedrijf op social media actief te maken, om uw bedrijf te aandacht te geven die u verdient.

Om te beginnen is het natuurlijk van belang dat we nadenken over wat op uw social media pagina's te zien is. In overleg komen wij er samen achter wat echt van belang is om aan uw klanten te tonen. Moeten er veel videos gedeeld worden, of informatieve artikelen en berichten? Zo krijgen wij een goed overzicht van wat er op uw social media komt.
Verder onderzoeken wij voor u wat de beste manier is om uw bedrijf te adverteren. Dit houdt niet alleen in wat uw doelgroep is, maar ook op welke momenten uw pagina, indien deze al bestaat, het meest bekeken wordt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf op een effectieve manier geadverteerd wordt.
Uiteindelijk, nadat we een compleet beeld van de vorige twee stappen hebben, wordt het tijd om een kalender op te stellen. Hierin wordt duidelijk gemaakt wat op welke momenten op uw social media pagina's geüpload wordt. Dit zorgt ervoor dat iedereen een goed georganiseerd inzicht heeft op uw social media activiteit.

Heeft u vragen?

Hiernaast ziet u een aantal veel voorkomende vragen van onze klanten. Hopelijk kunnen deze ook eventuele vragen van u beantwoorden.

Als u verder nog vragen heeft, over onze services, ons werkproces of iets anders, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een domein of hosting, bent u bij ons aan het goede adres. Als u meer vragen heeft, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.
Wij rekenen nooit onverwachte extra kosten. Alles wat door ons geleverd wordt en de kosten van dezen zal altijd voorafgaand aan het proces met u besproken worden.
Als u problemen ervaart met een door ons geleverd product kunt u altijd contact met ons opnemen via support@atseamedia.nl.
Indien u zelf uw website wilt beheren is dit mogelijk bij ons. Wanneer u echter geen tijd heeft om dit zelf te doen, zijn wij uiteraard bereid dit voor u te doen.

Bent u geïnteresseerd?

Waarom wachten? Start nu!

Start nu