Website ontwikkeling voor Embodiment Academy

Embodiment Academy, onder leiding van Tanja, benaderde ons met het verzoek om hun huidige website te herontwikkelen en te hosten. Tanja had aangegeven dat ze niet langer tevreden was met de vorige versie van de website en wilde een frisse, moderne uitstraling die beter zou passen bij de missie en visie van de academie.

Ons team ging onmiddellijk aan de slag om Tanja’s visie tot leven te brengen. We werkten nauw samen met Tanja om haar wensen en doelen te begrijpen en te vertalen naar een nieuwe website die haar merkidentiteit weerspiegelt en tegelijkertijd een intuïtieve gebruikerservaring biedt aan bezoekers.

Door gebruik te maken van de nieuwste webtechnologieën en design trends, hebben we een website gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren. We hebben gezorgd voor een responsief ontwerp, waardoor de website toegankelijk is op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons.

Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, wat resulteert in een naadloze surfervaring voor gebruikers. We hebben ook de hosting van de website verzorgd, zodat Tanja zich kon concentreren op het uitbreiden van haar academie, in plaats van zich zorgen te maken over technische aspecten.

De ervaring van Tanja

⭐⭐⭐⭐⭐
Supersnelle service, heldere communicatie, zorgen ervoor dat ik kan focussen op de essentie van mijn bedrijf, pakken zelfstandig op wat er moet gebeuren voor het beste resultaat, niets is te gek. Fijne samenwerking!
Tanja

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱