Stichting Maatjesopmaat

De vraag vanuit de klant

Maatjes op Maat Katwijk benaderde ons met de wens om een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die toegankelijk zou zijn voor een breed publiek. Ze wilden ook professioneel drukwerk om hun boodschap verder te verspreiden.

Onze oplossing

We zijn begonnen met het ontwerpen van een website die niet alleen gebruiksvriendelijk was, maar ook volledig responsive, zodat deze toegankelijk was op alle apparaten. De site bevatte een eenvoudig aanmeldingsformulier waarmee mensen zich gemakkelijk konden registreren voor de diensten van Maatjes op Maat. Deze aanmeldingen werden veilig opgeslagen in een database, zodat het team van Maatjes op Maat deze gegevens gemakkelijk kon beheren.

Daarnaast hebben we verschillende drukwerkuitingen ontworpen en geproduceerd voor Maatjes op Maat, wat resulteerde in professioneel en aantrekkelijk materiaal dat hun boodschap versterkte. Ook hebben wij bedrijfskleding mogen voorzien voor Maatjesopmaat

Het resultaat? Een goed presterende website en hoogwaardig drukwerk dat bijdraagt aan het succes en de groei van Maatjes op Maat Katwijk.

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱