NB Export – De online bloemen groothandel

Ons team van experts heeft hard gewerkt om het beste resultaat neer te zetten voor ons project met NB Export. We zijn er trots op dat we een responsieve website hebben ontwikkeld die gebruiksvriendelijk is voor gebruikers over de hele wereld. Ons team heeft een geavanceerd vertaalsysteem geïmplementeerd dat automatisch de taal selecteert op basis van het IP-adres van de gebruiker, zodat elk land de website in de juiste taal kan bekijken.

Bovendien hebben we een veilig inlogscherm ontwikkeld dat direct is gekoppeld aan de website van Florisoft, zodat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot hun account. Ons team van experts heeft hard gewerkt om dit project tot een succes te maken en we zijn ervan overtuigd dat deze website een waardevolle bijdrage zal zijn aan de online aanwezigheid van NB Export.

Naast het ontwikkelen van de website, hebben we ook de kans gehad om een A5-flyer te ontwerpen en drukken voor NB Export. Hierdoor heeft de klant nu ook iets visueels om aan potentiële klanten te geven, waardoor hun merk nog meer impact kan hebben.

Ons team van experts heeft hard gewerkt om zowel de website als de flyer te ontwerpen met een professioneel en aantrekkelijk uiterlijk, om zo de beste indruk achter te laten bij de doelgroep. We zijn blij dat we niet alleen hebben kunnen bijdragen aan de online aanwezigheid van NB Export, maar ook aan hun offline marketinginspanningen.

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱