Meester Recht

Vraag vanuit de klant

Meester Recht had een bestaande website die hij wilde professionaliseren en uitbreiden. Hij wilde ook de mogelijkheid om online producten te verkopen via een webshop toevoegen. Het aanpassen, overnemen en onderhouden van zijn bestaande website moest naadloos verlopen.

Onze oplossing

We begonnen met een grondige evaluatie van Meester Recht’s behoeften en doelstellingen. Vervolgens hebben we zijn website geprofessionaliseerd door het uiterlijk te verbeteren en de functionaliteit uit te breiden met een geïntegreerde webshop. Hierdoor kan Meester Recht nu eenvoudig online producten verkopen en zijn diensten op een overzichtelijke manier presenteren.

Het aanpassen, overnemen en onderhouden van zijn bestaande website was geen enkel probleem. We zorgden voor een vlotte overgang en staan paraat voor voortdurende ondersteuning.

Het resultaat? Een verbeterde website met een geïntegreerde webshop waarmee Meester Recht zijn online aanwezigheid kon versterken en zijn diensten en producten kon aanbieden aan een breder publiek.

Wat hebben wij geleverd.

Bekijk de website.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2023 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱