Huisstijl en website ontwikkeling voor Guijt Accountant & Advies

Toen Guijt Accountant & Advies naar ons toe kwam, wilden ze echt een make-over – een nieuwe huisstijl en website die hun klanten een beter idee zouden geven van wat ze eigenlijk doen. Ze wilden dat hun online aanwezigheid net zo professioneel was als hun accountancy en adviesdiensten.

We zijn samen met het team van Guijt aan de slag gegaan om te begrijpen waar ze voor staan en wat hun klanten nodig hebben. Het was belangrijk om die klik te vinden en hun waarden en doelen te vertalen naar een nieuwe look die zowel vertrouwd als fris aanvoelde.

We begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en het kiezen van kleuren en lettertypes die echt bij Guijt passen. Het moest herkenbaar zijn, maar ook modern en professioneel. Dat logo en die stijl hebben we vervolgens toegepast op alles – visitekaartjes, briefpapier, presentaties – zodat alles er samen echt uitspringt.

En dan die website. We wilden echt iets maken waar klanten snel en gemakkelijk konden vinden wat ze nodig hadden. Duidelijkheid was key. Dus hebben we gezorgd voor een soepele navigatie en duidelijke knoppen om klanten te helpen vinden wat ze zoeken.

We wilden ook dat de website er goed uitzag op elk apparaat – of je nu op je laptop zit te werken of snel iets wilt opzoeken op je telefoon. Het moest allemaal naadloos werken.

Het resultaat? Een gloednieuwe look en website die Guijt Accountant & Advies echt vertegenwoordigen. Het voelt nu alsof ze echt helemaal klaar zijn om hun klanten te helpen op een manier die past bij hun expertise en professionaliteit.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jan Guijt

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱