G.J. van Zuijlen Bloemenexport

Ons team heeft recentelijk een website ontwikkeld voor G.J. van Zuijlen Bloemenexport. De klant wenste om een verouderde website te vervangen door een gloednieuwe en functionele website.

We hebben de website een fris en modern design gegeven en zorg gedragen voor de juiste functionaliteiten. De website is goed bereikbaar op elk apparaat dankzij de responsive ontwerp. Ook hebben wij een inlogformulier gemaakt die via een API direct inlogt in de webshop van G.J. van Zuijlen Bloemenexport. Daarnaast hebben we categorieën gecreëerd die gekoppeld zijn aan de webshop.

Een andere belangrijke functie die we hebben toegevoegd is de meertalige functie. Deze functie werkt niet via Google Translate, maar geeft de klant de mogelijkheid om eigen vertalingen toe te voegen. Daarnaast detecteert de website automatisch vanwaar de klant komt en selecteert automatisch de juiste taal.

Dit project toont onze vaardigheden in het ontwikkelen van moderne en functionele websites, en onze ervaring met API-integratie en meertalige functies. Wij zijn trots op het resultaat en zijn ervan overtuigd dat deze website een waardevolle toevoeging zal zijn voor G.J. van Zuijlen Bloemenexport.

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱