Eventmaat – het leukste evenementenbureau van Leiden!

De vraag vanuit de klant

Eventmaat benaderde ons met de uitdaging om een website/webshop te bouwen die niet alleen hun brede scala aan diensten en producten zou presenteren, maar ook een naadloze ervaring zou bieden voor hun klanten. Ze wilden een platform dat overzichtelijk was en gemakkelijk te gebruiken, en dat is geen kleine taak als je zoveel verschillende aspecten van evenementenorganisatie omvat..

Onze oplossing

We zijn begonnen met een diepgaand begrip van Eventmaat’s behoeften en doelstellingen. Vervolgens hebben we een website/webshop ontworpen en ontwikkeld die hun diverse aanbod op een overzichtelijke manier presenteert. We hebben de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid, zodat klanten moeiteloos kunnen navigeren tussen diensten, producten, verhuur en projecten.

Nu is de website live, waardoor Eventmaat’s klanten een naadloze online ervaring hebben. Ze kunnen gemakkelijk vinden wat ze zoeken en weten dat ze kunnen rekenen op Eventmaat voor al hun evenementbehoeften.

Het resultaat? Een moderne website/webshop die Eventmaat’s diversiteit en professionaliteit weerspiegelt, terwijl het klanten gemak en toegankelijkheid biedt.

Wat hebben wij geleverd.

Bekijk de website.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2023 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱