De Katwijkse Reddingsbrigade


De vraag vanuit de klant

De Katwijkse Reddingsbrigade heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor hun organisatie. Onze opdracht was om een platform te creëren waarop gebruikers snel en eenvoudig de meest recente informatie over het strand van Katwijk kunnen vinden.

Onze oplossing

Onze oplossing is een website die geoptimaliseerd is voor verschillende apparaten, zodat gebruikers de website op elk apparaat gemakkelijk kunnen gebruiken. We hebben ook een koppeling gemaakt met een weer- en getijdendienst via een API, zodat gebruikers altijd op de hoogte zijn van de huidige weersomstandigheden en getijden op het strand.

Daarnaast hebben we de website voorzien van een systeem voor meldingen van vermiste personen en geel/rode vlaggen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers direct op de hoogte zijn van eventuele gevaren op het strand.

Een andere belangrijke functionaliteit die we hebben toegevoegd, is een inschrijfformulier dat samenwerkt met ledenportaal van de Reddingsbrigade. Hierdoor kunnen gebruikers zich gemakkelijk inschrijven voor cursussen en trainingen van de Reddingsbrigade.
In samenwerking met de Reddingsbrigade hebben we een website ontwikkeld die een breed scala aan functionaliteiten biedt en informatie over het strand van Katwijk. 

We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat de website bijdraagt aan de veiligheid en het welzijn van degenen die het strand bezoeken.

Wat hebben wij geleverd.

Bekijk de website.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2023 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱