C.W. de Mooij

Onze recente projectontwikkeling in samenwerking met het bedrijf ‘C.W. de De Mooij’ was gericht op het creëren van een efficiënte koppeling tussen hun interne systemen en de webshop van Folisoft, met inbegrip van een beveiligd inlogscherm en de ontwikkeling van de website zelf. Dit project was een uitdaging, omdat er veel gegevens moesten worden overgebracht en geïntegreerd zonder dat er fouten ontstonden in de informatie.

We hebben ook de website ontwikkeld en ervoor gezorgd dat deze responsief is voor alle soorten apparaten, van desktopcomputers tot smartphones, zodat gebruikers een optimale gebruikservaring krijgen ongeacht het apparaat waarmee ze de website bekijken.

Om dit te realiseren, hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en methodes. We hebben gewerkt met een Agile-benadering, waardoor we snel konden reageren op veranderingen en aanpassingen konden maken tijdens het proces. Hierdoor konden we een efficiënte en gebruiksvriendelijke koppeling realiseren, met een gebruiksvriendelijke en veilige inlogmogelijkheid voor gebruikers en een responsive website voor alle soorten apparaten.

Ons team van experts heeft hard gewerkt aan de realisatie van deze koppeling, inclusief een gebruiksvriendelijk en veilig inlogscherm en een responsive website. Hierdoor kunnen gebruikers op een veilige manier toegang krijgen tot de webshop en hun bestellingen snel en efficiënt kunnen verwerken, wat leidt tot een verbeterde klanttevredenheid.

We zijn trots op het resultaat van dit project en zijn blij dat we C.W. De Mooij konden helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Dit project is een goed voorbeeld van hoe moderne technologieën kunnen worden gebruikt om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken en de klanttevredenheid te verhogen, met inbegrip van een veilige en gebruiksvriendelijke inlogmogelijkheid en een responsive website voor alle soorten apparaten.

Wat hebben wij geleverd.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱