Over Ons

Wij zijn een jong en gedreven bedrijf dat hard werkt om samen met onze klanten hun bedrijf te voorzien van media en grafische vormgeving,

Over ons

Wij zijn AtSea Media!

Wij van AtSea Design & Media ontwerpen en ontwikkelen diensten voor klanten van elke omvang, gespecialiseerd in het creëren van stijlvolle, moderne websites en complete huisstijlen voor uw bedrijf. Ons team bestaat uit een groep jonge en creatieve ondernemers met een passie voor het vak. Webdesigners, programmeurs, grafisch designers en marketeers werken samen met u. Om zowel uw offline als uw online doelen te realiseren en hoge kwaliteit voor beiden te verzekeren. Daar zetten wij ons net zo hard voor in als uzelf.

Onze manier van werken.

Wij zijn een klein media bureau, maar compleet. We zijn gevestigd in Katwijk. Ons team heeft veel ervaring met het ontwikkelen van projecten met betrekking tot de digitale wereld, websites, design, fotografie & video en marketing.

Onze roeping is om een groeiende multidisciplinaire gemeenschap van jong professionals te creëren die gerelateerd zijn aan de wereld van web, branding, audiovisuele productie en marketing, door het creatieve talent, de passie en het enthousiasme van ons team over te brengen naar bedrijven, organisaties en in de  projecten van alle soorten en maten.

Maak kennis met ons team​

Johan Zuijderduijn

Luke van Egmond

Skip van Rooijen

Dennis Hoek

Onze werkwijzen

In 4 stappen zorgen wij ervoor dat uw product van concept naar realiteit komt. Wilt u weten hoe?

Hier ziet u een kort stappenplan van ons ontwerpproces. Door structureel te werk te gaan is onze vooruitgang goed te zien en wat nog gedaan moet worden altijd duidelijk.

De eerste stap in het ontwerpproces, en misschien zelfs de belangrijkste, is met u overleggen. Het is van groot belang dat de ontwerper en de klant op één lijn zitten. Zo weten wij wat uw wensen zijn en weet u wat mogelijk is. In deze fase is het belangrijk om een aantal zaken te overwegen.

⦁ Doel: Wat is uw doel? Wilt u informatie geven? Een product verkopen? Een service promoten? Dit bepaalt in grote mate hoe uw product eruit moet zien en hoe dit opgebouwd wordt.

⦁ Doelgroep: Wie wilt u bereiken? Overweeg waar uw doelgroep het beste op reageert en wat hen het meeste aantrekt. Daarnaast bepaalt uw doelgroep ook waar u uw product wilt promoten.

⦁ Inhoud: Wat moet men daadwerkelijk kunnen vinden? Is de inhoud puur informatief of wilt u een verhaal vertellen? Wat is de beste manier om dit te presenteren?

Al deze zaken staan natuurlijk niet los van elkaar, maar zijn van invloed op elkaar. Samen met u overleggen wij hoe deze zaken samenkomen. Zo komen we tot een duidelijk plan van aanpak, waarmee we met een goede basis vooruit kunnen.

Nadat er tijdens de overleg fase een goed beginbeeld is geschept, gaan wij ervoor zorgen dat dit beeld ook werkelijkheid wordt. Hoe lang dit proces duurt hangt af van hoe uitgebreid uw product is, zoals besproken tijdens de overlegfase.

Het overleg blijft echter wel van groot belang in deze fase. Wanneer u input of nieuwe ideeën heeft, kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

In het geval van een website, als u verlangt ook zelf de website te bezoeken, en misschien zelfs aan te passen, kunnen wij u voorzien van een account. Daarmee kunt u dan de website tijdens het ontwerpproces zien en bewerken. Hoewel er genoeg aanpassingen zijn die u veilig kunt maken, vragen wij wel voor de zekerheid dat u hier eerst bij ons over informeert.

Zodra wij denken dat het product af is en u tevreden bent met het resultaat, is het tijd voor de oplevering.

Dit is het punt waarbij de website online wordt gezet en de flyers worden gedrukt. Nu kan uw product door uw klanten worden gezien.

Na de oplevering is het werk natuurlijk niet klaar. Het is belangrijk dat uw product bijgehouden wordt. Uw website kan uitgebreid worden en actuele informatie, die van belang is voor uw klanten, moet toegevoegd worden. Er moeten van tijd to tijd nieuwe flyers gedrukt worden. Wij blijven ook nu nog onze diensten aanbieden en we werken samen om uw product alleen beter te maken.

LATEN WE SAMENWERKEN!

Neem dan contact met ons op voor een offerte
of een vrijblijvend gesprek.

We werken voor onder andere​