Fotografie & Video

Een website komt echt tot leven met perfecte foto’s en/of video’s die jouw merk vertegenwoordigen. Hoewel stockfoto's er vaak professioneel uitzien, missen ze de persoonlijke touch die erg belangrijk is voor het opbouwen van een band met je klanten.

Fotografie & Video

Een website komt echt tot leven met perfecte foto’s en/of video’s die jouw merk vertegenwoordigen. Hoewel stockfoto’s er vaak professioneel uitzien, missen ze de persoonlijke touch die erg belangrijk is voor het opbouwen van een band met je klanten. Door die sterke band wordt de kans vergoot dat een klant met jou in zee gaat. Wil je meer sales en echt een merk bouwen? Dab zijn stockfoto’s dus echt niet geschikt. 

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf foto’s te maken met je smartphone voor die persoonlijke touch, merken we vaak dat fotografie echt een vak apart is. Organisaties vinden het moeilijk om zelf de perfecte beelden te maken, wat alleen maar leidt tot vertraging bij het afronden van jouw website. Als je overweegt om een fotoshoot te plannen met een professionele fotograaf, ontvangen we vaak binnen een week al het beeldmateriaal dat nodig is voor jouw website.

Wat kunnen we dan voor je doen?

Samen met Sociaal Content Creators hebben we twee pakketten samengesteld. Sociaal Content Creators zijn experts op het gebied van content en sociale media. Dit betekent dat het beeldmateriaal niet alleen op de website kan gebruiken, maar ook op je socials en in andere designs.

Als je alleen op zoek bent naar foto’s, is het starterspakket ideaal voor jou. De fotograaf zal een brainstormsessie met je plannen om kennis te maken en je wensen te bespreken. Binnen maximaal 2 weken ontvang je 30 bewerkte foto’s die volledig passen bij de stijl van jouw merk.

Als je meer wilt dan alleen fotografie, dan is het +pakket echt iets voor jou. Naast de brainstormsessie en 30 bewerkte foto’s in jouw merkstijl, ontvang je ook een videobanner voor de bovenkant van je website.

Wil je weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog meer wensen, zoals portretfoto’s, een bedrijfsvideo of sociale media content? Dat juichen we alleen maar toe.
We stellen graag een op maat gemaakt voorstel voor je samen.

Laten wij samenwerken!

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

© 2017 - 2024 AtSea Design & Media - Gemaakt in 🇳🇱